Kavel definitief finaal?

Ons eigen huis en de toekomstige huizen op de kavel moeten groter omdat we vergeten waren dat bvo’s geen effectief oppervlak zijn. Die extra meters bvo komen beschikbaar omdat we het derde toekomstige huis laten vallen. Dat betekent dat de kavel geoptimaliseerd kan worden. Het smalle stuk van de kavel kan kleiner. De strook grond die daardoor vrij komt kunnen we gebruiken om de scheve lijn op de kavel te verleggen.

Maar kan dat wel wanneer de anterieure overeenkomst al getekend is?

Gebeld met Esther, de gebiedsregisseur. Het mag omdat het totale oppervlak gelijk blijft en geen belangen van andere initiatiefnemers geschonden worden.

Ook gebeld met Thijs Nales van Transect (van de archeologische boringen) met de vraag of  er nu extra boringen nodig zijn. We hadden twee varianten. Een van die twee zou kunnen, voor die andere zouden meer boringen nodig zijn. Wij kozen voor de eerste variant. De lange kant is 229 meter, het brede stuk is 108 beter en het smalle stuk is 60 meter breed. Zie hieronder het resultaat (de blokjes van de huizen zijn nog niet definitief):kavel definitief finaal

De machine voor het boren is dit weekend gerepareerd. Er kon vandaag meteen verder geboord worden. Morgen de laatste boringen. Foto’s volgen morgen, de uitslag van de analyse van de monsters gaat nog een paar weken duren.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in kavel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Kavel definitief finaal?

  1. Pingback: bvo’s en effectief vloeroppervlak zijn NIET het zelfde! | BOUWEN IN OOSTERWOLD

Reacties zijn gesloten.