concept ontwikkelplan versie 2

is hier te downloaden

gebruik op eigen risico 😉

 

Dit bericht werd geplaatst in vergunningen en procedures en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op concept ontwikkelplan versie 2

 1. Mark zegt:

  Top weer 🙂
  Is dit het format dat je hebt afgestemd met Ivonne?

  Like

 2. Anja en Kevin zegt:

  Heel hartelijk bedankt Frank!!
  Hiermee kunnen wij wel uit de voeten en wordt alles hopelijk nog op tijd goedgekeurd door de Gemeente.

  Like

 3. Van Leeuwen zegt:

  Hallo Frank, Nogmaals dank voor je aanwezigheid gisterenavond. Wij hebben erg veel van je opgestoken. Hierbij de presentatie van de Gemeente en gegevens van Bart. Bart van Opzeeland Sustainability Matters+31654357716 Skype: Bopzeeland Bart.van.opzeeland@sustainabilitymatters.nl P.s. Beetje onbehoorlijk maar zet toch de vraag bij jou uit gezien jouw grote netwerk inzake Oosterwold. Voor het realiseren van zorgboerderij “Uniek leven” zijn wij op zoek naar een partner. Zonder deze partner krijgen wij ons concept incl. ouderenzorg niet rond. Mocht er iemand op jouw pad komen die bij jou bellen doet rinkelen laat hem aub contact opnemen. Vanaf 1 maart gaat onze website live http://www.almerezorgboerderijuniekleven.nl Bij voorbaat dank. Een aantal professionals uit de hoek van zorg en welzijn hebben ervaren wat de afgelopen tijd, mede door veranderingen in de wet maatschappelijke ontwikkeling, ons gebracht heeft in de omgang met mensen. De onvrede heeft geresulteerd in een samenwerking om het anders te doen waarbij men weer zonder beperking vanuit het hart mag werken.

  Om het plan in werkelijkheid om te zetten zijn wij op zoek naar “die ene unieke partner”. Van deze partner wordt verwacht: mede ondernemerschap, co financiering, willen wonen in een van de 2 aangesloten woningen van de zorgboerderij, en als zorg verpleegkundige of kok zorginstelling of deskundige op gebied van tuin en akkerbouw of deskundige op gebied van dierenverzorging een deeltijdbaan willen invullen op de zorgboerderij. Kathedralenpad Almere Oosterwold

  Met vriendelijke groet, Wim en Annie van Leeuwen Zorgboerderij “Uniek leven”

  Like

 4. suzan zegt:

  Super handig Frank! Zou je ook zo’n format kunnen maken voor het afwijken van het bestemmingsplan? Je liet het zo makkelijk klinken, maar nu ik er aan wil beginnen, vind ik het echt moeilijk….

  Like

 5. Pingback: Hulp Ontwikkelplan | BOUWEN IN OOSTERWOLD

Reacties zijn gesloten.