En toen..

Het was lange tijd stil op de blog.  We hebben enorm veel werk om onze kavel op orde te krijgen (bomen planten/verplaatsen, landbouw, verharding aanleggen, drainage, leidingen, etc. etc). Verder hebben we de afbouw van ons huis in eigen beheer gedaan  (vloer, stucwerk, schilderwerk, gordijnen, meubels, lampen, etc.). En dat alles hebben we in kortere dagen moeten doen. De wekker gaat om 6.15 h om de kinderen op tijd op school te krijgen en na het avondeten vallen we allemaal om.

Maar ik pak de draad weer op. Er is nog veel nieuws en ervaringen te delen!

Alvast een voorschotje:

Reggefiber

Reggefiber is er ondanks vele toezeggingen nog steeds niet in geslaagd om ons van glasvezel te voorzien. We hebben inmiddels wel een wifi-router met en 30 gig simkaartje tot onze beschikking gekregen, gratis. Verder behelpen we ons met een hele berg 10 gig simmetjes.

Uit het laatste bericht van Reggefiber mocht ik opmaken dat het nog een niet nader te noemen aantal weken zal duren voordat we aangesloten worden. De vertraging is ontstaan doordat hun onderaannemer Volker Wessels haar afspraken niet tijdig na lijkt te komen. Reggefiber heeft de zaak binnen Volker Wessels geëscaleerd. Ik ben benieuwd wat daaruit komt.

img_1029img_1150-jpg

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in algemeen nieuws, nuts en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.