Nieuwe bouwplaatsen en te lange vrachtwagens

Deze week weer twee nieuwe bouwplekken om ons heen. De tweede lichting initiatieven is begonnen!

Als eerste Egon en Noortje, initiatief nummer 1!


Daarna Bosveld2, het huis was per ongeluk in spiegelbeeld uitgezet. Gelukkig had Frode het nog net op tijd in de gaten.


En zie hier waarom die vrachtwagens onmogelijk de zijwegen in kunnen draaien. Zelfs wanneer alle bochten verbreed worden met rijplaten lukt het niet.


Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in bouwen, kavelweg en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Nieuwe bouwplaatsen en te lange vrachtwagens

 1. Mark zegt:

  Er wordt geconstateerd dat de grote vrachtwagens niet passen en de boel stuk rijden. Dat is idd een probleem. Maar wat dan nu?
  Het lijkt me dat de heiinstallaties niet per se voor de deur hoeven te worden afgeleverd. Die kunnen best op de ED-weg afgezet worden en dan de laatste 100m of zo naar de kavel rijden als ze dat niet al doen. Desnoods de heipalen langs de ED-weg stapelen, op te halen door de heimachine. Uitermate inefficiënt natuurlijk en kostenverhogend. Maar wat is het alternatief?
  De vaste grote vrachtwagens is een probleem.
  Wij moeten als opdrachtgevers proberen te regelen dat leveranciers met een zo klein mogelijke wagen komen, maar dan nog zal er altijd wel ergens groot transport nodig blijven.
  Misschien moeten we pendelvervoer organiseren in het gebied. Iets waarin / waarop spullen kunnen worden overgezet voor vervoer vanaf de ED-weg naar de kavels. Een gezamenlijke investering voor HA-weg of groter. Sleutels in sleutelkluis, te bereiken door de in het gebied actieve aannemers van de kavels die mee doen.
  Het zal nog steeds niet alles oplossen: een grote lading in een grote vrachtwagen kan niet worden overgezet op een kleine vrachtwagen.
  Iemand suggesties?

  Like

 2. Rene zegt:

  Dus als ik dit goed lees dan zijn de Oosterwold Adam en Eva : Egon en Noortje, initiatief nummer 1!
  leuk om te weten wie dan die nummer 1 is (vermoedelijk is dit nummer hun later toegewezen omdat de eerdere nummer 1 afgehaakt is, maar dat vergeten we even gemakshalve)

  Mvg,

  Rene I233

  Like

Reacties zijn gesloten.