Waar komen straks de wegen???

Zie volgende blog. Deze is gesneuveld. De reacties op de eerste versie zijn nog wel bewaard.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie, kavelweg, weg en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op Waar komen straks de wegen???

 1. Loes Walsteijn zegt:

  Ik weet niet of Kievitslaan een verzinsel is maar dat lijkt me niet op goedkeuring naamgeefcommissie te kunnen rekenen. Naar mijn informatie is Platolaan/weg/straat gereserveerd voor deze ontsluiting.
  Zou je ook kunnen uitleggen waarom de VTZ heeft afgesproken dat er maar drie wegen op de Tureluurweg uitkomen? Deze voorwaarden zijn namelijk onnodig beperkend voor de organische ontwikkelingen. Zie mijn petitie over de aanleg van wegen en de negen onverenigbare regels op het VTZ gebied. Mensen kunnen zich nog aanmelden voor een handtekening via lwalsteijn@yahoo.de. De petitie is al gestuurd naar gebiedsregie en rijksvastgoedbedrijf. Eind mei zal deze naar gemeenteraad, ministerie BiZa, en de pers gaan als er geen concrete verbeteringen zijn ingevoerd.

  Like

  • Egel zegt:

   De gemeente wil, heel verdedigbaar, een minimale afstand tussen de aansluitingen op de bestaande doorgaande wegen, zoals de Tureluurweg. Daardoor zijn er maar een beperkt aantal aansluitingen per weglengte mogelijk. Binnen de verantwoordelijkheid van de gemeente voor de verkeersveiligheid en de doorstroming is het heel begrijpelijk dat ze geen extra weg tussen de Plato- en de Vrije Vogellaan toestaan.

   Like

   • Eva Lobach zegt:

    De veiligheid kan paradoxaal genoeg juist hoger worden bij meer aansluitingen. Dit zal de verkeersnelheid verlagen, en daarmee het risico op ernstig letsel.
    De doorstroming zal wellicht iets lager liggen, maar het gaat maar om zo’n klein stukje weg dat dat me geen probleem lijkt. Verder zou ik liever niet zien dat veel verkeer de Tureluurweg gaat gebruiken om door te stromen. Liefst alleen bestemmingsverkeer. En voor dat verkeer maakt het echt niet uit of je op die paar honderd meter 30 km per uur of 50 km per uur rijdt.

    Like

 2. Egel zegt:

  De Rumilaan loopt niet dood op 539, maar in elk geval tussen 389 en 182 door.

  Like

 3. Jill zegt:

  Vraag:
  Hoe zit het dan als je over je percentages verharding heengaat, om je buren te ontsluiten? Knijpt de gemeente dan een oogje dicht? Zelfs als je over de 16% heen gaat?

  Like

Reacties zijn gesloten.