REKENTOOL GRONDPRIJS OOSTERWOLD 2018

Wegens groot succes gaat hierbij nogmaals de (herziene) Rekentool voor grondprijzen in Oosterwold (kleine afrondingsfoutjes hersteld).  Dit is met vele duizenden downloads per jaar de meest gelezen file over Oosterwold!

  1. Klik op het plaatje om de spreadsheet te downloaden (virusvrij);
  2. Vul achter “input” het oppervlak van de kavel in. Houd daarbij in gedachten dat je maar 12,5% van je kavel als vloeroppervlak (buitenkant woning) kunt inrichten. Dus als je 1500 m2 grond koopt, kan je een huis met 187,5 m2 vloeroppervlak bouwen. Vergunningsvrij kan je daar nog e.e.a. bijbouwen op het achtererf.
  3. Tel bij de kostprijs een bedrag van ca. € 20.000 tot € 40.000 op (afhankelijk van het ambitieniveau) en je hebt de prijs voor het bouwrijp maken. Lees hier de verdere onderbouwing daarvan. Huisje erop en klaar. (En ja, er is stroom, water en glasvezel 🙂
  4. Als je hulp wenst bij het inrichten, kopen of ontwikkelen van je kavel incl. de vergunningen etc., bel/mail mij gerust of kom langs op kavel 52. Contactgegevens staan hier.

rekentool2018

Deze speadsheet is gebaseerd op de (officiële) berekeningen Team Oosterwold. (in de voorbeeldafbeelding hierboven zijn oude prijzen gebruikt). Meer informatie hierover vind je op de website Maak Oosterwold. Die website is van Bestuurlijk Overleg Oosterwold, een samenwerkingsverband tussen de gemeente Almere, de gemeente Zeewolde, het Rijksvastgoedbedrijf, de provincie Flevoland en Waterschap Zuiderzeeland.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in grondprijzen Oosterwold, kavel, rekentool en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.