Dringend verzoek van de postbode

Met regelmaat mogen wij de postbode opvangen omdat hij door de bomen het bos niet meer ziet. Dan lopen we een hele lijst zendingen langs. Hij noemt de namen en ik leg dan uit waar het betreffende huis staat. Vandaar het volgende verzoek van de postbode:

Kunnen alle initiatiefnemers die al in Oosterwold domicilie hebben gekozen een duidelijk bord met de straatnaam plaatsen, liefst aan het begin van die weg, aan de hoofdweg en ook een aan het begin van hun kavelweg?

Verder raad ik aan om je straat aan te melden bij TomTom, bij google en bij Apple. Normaal doet de gemeente dat, in dit geval moet je het zelf doen omdat het wegen van particulieren zijn. Het duurt een paar maanden maar daarna staat je straat keurig in alle navigatie-apps. Dat spaart een boel gedoe.
IMG_0010

Dit bericht werd geplaatst in straatnamen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Dringend verzoek van de postbode

  1. Wazer zegt:

    Kijk eens naar de navigatie van Waze. Daar staat het meeste al in.

    Like

  2. Eva Lobach zegt:

    Inmiddels zijn alle Oosterwoldse straatnamen wel al bekend en zichtbaar op de Wegbeheerderssite van Rijkswaterstaat. Het is een beetje behelpen omdat je het juist zoomniveau moet hebben om de straatnaam zichtbaar te maken, maar een straatnaam intypen leidt je direct naar de juiste plek. Zelfs het nog niet aangelegde Vuursteenhof is al op deze kaart te vinden. Misschien een tip voor de postbode? https://www.rijkswaterstaat.nl/kaarten/wegbeheerders.aspx

    Like

Reacties zijn gesloten.